Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Proiectare civila si industriala
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea noastra asigura clientilor ei servicii complete de proiectare de arhitectura, de urbanism, structuri si instalatii pentru constructii civile si industriale, servicii de consultanta pentru lucrarile realizate de noi si procurarea de materiale pentru finisajele de interior si exterior.

Inca de la infintare societatea si-a propus sa ofere pachete complete de servicii de arhitectura si design atat pentru dezvoltatorii imobilari interesati de proiectarea cladirilor de birouri moderne si complexelor rezidentiale, cat si persoanelor private, ce isi doresc o locuinta noua sau sunt interesati de reamenajarea interioara a celei existente, ori companiilor ce tin la imagine si promovare.

Prioritatea noastra este oferirea unor servicii integrate de proiectare, adaptate la nevoile clientilor si corelate cu desele modificari legislative in domeniul constructiilor.

Prin intelegerea scopului urmarit de catre client si axandu-ne pe nevoile acestuia, elaboram cladiri originale, adaptate la particularitatile amplasamentului, indepartandu-ne de un stil predefinit. Scopul nostru este intotdeauna obtinerea unui rezultat de top, prin gasirea unor solutii practice dar inovatoare, folosind cele mai moderne tehnologi existente. In acest sens, urmarim  in permanenta noutatile si tendintele din domeniul constructiilor, atat in domeniul formei cat si a tehnicii de proiectare si a materialelor folosite.
Din Gura in Gura